Buat duit dengan blog, pop cash.net

Kali ni gua nak share cara buat duit tanpa sebarang modal dengan website Trusted iaitu PopCash. Sebelum anda daftar, korang kena ada sekurang-kurangnya 1 Website ataupun blog sendiri untuk buat duit melalui PopCash ni. Kalau takda kena register lah, takda memang tak boleh nak buat duit dengan blog.

Popcash merupakan salah satu medium untuk kita menjana wang melalui blog. Bentuk iklan yang ditawarkan oleh Popcash adalah Pop Up. Pop Up ini hanya akan muncul setiap kali pengunjung baru datang ke blog kita. Kelebihan iklan jenis ini ialah ia tidak menganggu ruangan-ruangan dalam blog kita. Dia tak sama dengan popads.net. itu kita akan bincangkan untuk entri yang akan datang.
daftar, pasang, popcash
Cara Daftar dan Pasang Iklan Popcash
Melalui Popcash, pendapatan yang kita terima, bukan la melalui klik tetapi melalui impression. Jadi semakin banyak traffic, lebih banyak hasil yang boleh kita perolehi. So kena fight traffic sekarang ini baru boleh masyuk bro…
 daftar, pasang, popcash

Cara Mendaftar Dengan Popcash.Net

  1. Mula dengan mendaftar Popcash : DI SINI
  2. Isi ruangan pendaftaran.
  3. Selepas submit, tunggu email untuk aktifkan pendaftaran.
  4. Untuk paparkan iklan dalam blog, kena pasang Kode/script Popcash dulu.

Cara Memasang Code/Script Popcash Dalam Blog

  1. Login semula ke Popcash,  klik menu Publisher > Website >   klik Add New Website.
  2. Selepas masuk kan url blog anda, tunggu dalam masa 24 jam untuk diaktifkan.
  3.  Setelah berjaya aktifkan blog anda, pilih menu Publisher > Website .
  4. Pilih blog anda dan dapatkan kode dengan klik butang ” Get Code
  5. Letakkan kode tersebut di atas/sebelum code </head> dan save.
  6. Selesai.
 pasang, daftar, popcash

 Kelebihan Popcash

* Interface website yang simple dan friendly.
* Rate CPM yang tinggi, blogger baru mudah dapatkan duit.
* Jimat ruang kerana tidak melibatkan banner.
* Bayaran lumayan.
* Boleh withdraw/cash out pada hari-hari biasa.
Untuk mendaftar dengan Popcash :- DAFTAR SINI

[Read more…]

Apa itu bitcoin, dan kesannya kepada negara?

bitcoin, apa itu bitcoin, gambar bitcoin,

Apa Itu Bitcoin ?

Bitcoin adalah matawang digital yang digunakan di internet dan sistem pembayaran digital yang pantas. Ia boleh dihantar dari satu individu kepada individu lain melalui website di internet tanpa melalui bank (seperti p2p) . Ini bermakna kos penghantaran wang adalah lebih mudah, cepat dan murah.

Matawang digital tunggal ini boleh digunakan di seluruh dunia oleh sesiapa saja tanpa perlu tertakluk kepada sebarang jenis matawang dunia. Matawang ini juga tidak boleh dibekukan kerana ia tidak melalui mana-mana bank.

Bagaimana Bitcoin Bermula ?  [Read more…]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...