Category Archives: Amazing

Aiskrim buah, 10 orang pun tak habis!!

Gilelah. Mahu bengkak dibuatnya. Sepuluh orang makan pun tak habis. Tapi manyak sedap woo aiskrim buah nih. Ada manggo, buah kiwi, aiskrim, dan macam-macam lagi.

Pokok bonzai yang unik,

Kecik, tapi memang cantik tertarik da bomb. Kata ko!!! Aku nak try jugaklah. Tapi tak pasti nak buat bonzai pokok apa nih?  Huhu..

Rare, Rm 5 lama yang baru

Cantik , nampak baru. Tapi betul ke tipu nih???

Biskut rare, jari cookies!!

Apa macam?? Ada berani kasi habis ini biskut baik punyq. Rare tapi sedap dan halal dimakan. Hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...