Tonton online red velvet episod 20 (akhir)

red velvet

Red velvet episod yang ke 20 , iaitu episod akhir. Tonton disini episod 20

Izzat si baker dan Helena si homewrecker Pertemuan penuh bahagia? Na ah, tapi macam anjing dengan kucing.

Apakah kesudahan cerita ini? Adakah helena akan move on dengan jeffri? Adakah izzat akan move on dengan syafikah/sophie? Banyak persoalan yang akan timbul dalam episod akhir ini. Helena stalk izzat, izzat stalk helena. Tapi sebenarnya dalam diam, masih lagi timbul cinta diantara satu sama lain.

Ini salah siapa sebenarnya? 

Kalaulah izzat dengar dulu penjelasan dari helena masa dia kena marah dengan datuk, si fareeq buat hal lagi kat kedai izzat yang masa tuh tengah kacau bilau sudah tentunya, keadaan tak jadi macam nih. Nak buat macam mana, dah jalan cerita macam tuh. Skeptical sangat, dan cliche. Balik-balik anak datuk kaya, bercinta dengan isteri orang biasa. Kali ini lain sebab nak kahwin dengan laki orang, huh.

Bagaimana hubungan mereka berdua ini nanti? Adakah izzat akan jadi gentleman jumpa ayah helena , untuk menyatakan hasratnya berkahwin dengan helena? Be gentle izzat, you can do it.

Adakah izzat akan terima ayah izzat, yang telah tinggalkan dia waktu dia kecik2. Sedih woo.. orang yang telah tolong naikkan business dia itu, rupanya itulah ayah dia. Sophie tuh adik tiri dialah kalau macam tuh. Huhu

Jom kita tonton secara online di periscope , search red velvet 20, red velvet je pun boleh dah.

Tonton online red velvet episod 19

red velvet

Red velvet episod yang ke 19.

Helena dilihat sudah boleh handle business papa dia tuh. Tapi dia ada benda nak settle dengan fareeq tuh. Apa agaknya. Huhu.. Izzzat dengan syafika sejauh mana hubungan mereka berdua.? Helena jumpa dengan sophie apa kes?? huhu…

Jom kita saksikannya di periscope disini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...