Apa cerita 10 blogger terbaik malaysia

Cerita mengenai 10 blogger terbaik yang hanya bertumpukan di malaysia aja bro.

 

Siapakah yang aku maksudkan buat mereka ini??

Dizaman era millenium ini, terlalu ramai persaingan yang harus kita usahakan untuk menjadi blogger yang terbaik dan juga blogger yang punyai daya saing yang tersendiri. Pelbagai idea dan kebolehan telah dipertonjolkan. Ada yang menggunakan black hat dan whita hat. Itu terpulanglah pada individu , hehe lu fikirlah sendiri.

Kecantikkan/kekacakkan wajah.

Yang itu memang tak boleh nak dinafikanlah. Mungkin disebabkan blogger ini punyai raut wajah yang cute, cantik dan kacak bagi blogger lelaki, upload sahaja gambar jer dah boleh tarik perhatian pengunjung. Jeles?? Jangan, itu rezeki dia.

Populariti.

Kalau dalam dunia realiti dah memang famous, artis katanya. Memang takda masalahlah nak jadi blogger malaysia terkenal. tapi belum gerenti jadi blogger terbaik tuh. Hehe.

Wish, selamat berjaya buat contestant, seo contest 10 blogger terbaik. Aku bukan blogger terbaik pun, blogger cikai jer. Slow-slow kayuh bro. Hehe

Sponsored Links :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...